Om Rolands AntikInvest AB

Roland & Pernilla Jarl startade 1 februari 1999 sin antikaffär i Munkedal. Vi driver fortfarande med oförminskad kraft och har mycket generösa öppettider – Öppet alla dagar utom Julafton.
Butiken är specialiserad på samlarföremål samt udda objekt som blivit en specialitet då många inredare samt samlare hittar hit. Filmbolag hittar saker som de både köper samt hyr. Till Camilla Läckberg – filmerna så hyrde vi ut allt från böcker & bokhylla till att vi hjälpte till att inreda.Vårt systerföretag Global war museum inredde museet för Jan Malmsjö i filmen Tyskungen.

Vi köper in hela bohag såsom dödsbo till delar av sterbhus. Vi värderar föremål med skriftligt dokument till ett bra pris. Vi vill gärna se nya ansikten, våra stamkunder har varit oss trogna sedan den dag de klev in i butiken. Tack vare ett trevligt utbyte så känner man folk från hela världen och vi trivs i den miljö vi jobbar i och det smittar av sig på kunderna. När Ni söker något speciellt hör gärna av er då vi har ett stort nätverk med andra antikhandlare i flera länder. Välkomna till en upplevelse där vi vill bjuda på det bästa från de olika sekler som förflutit och ge dem ett gott nytt hem.