Värderingar

Ägaren Roland Jarl utför värderingsuppdrag åt privatpersoner och försäkringsbolag mm.

VI BÅDE VÄRDERAR OCH KÖPER: 

MYNT – SEDLAR FRÅN HELA VÄRLDEN – SMYCKEN I GULD – SILVER – PLATINA MM – SILVERBESTICK – SILVERFÖREMÅL – ARMBANDSUR & FICKUR ÄVEN DEFEKTA – ÄLDRE LEKSAKER FÖRE 1975 – MEDALJER – ORDNAR – MILITÄRA SAMLARSKAER SOM LICENSFRIA VAPEN OCH UTRUSTNING – VYKORT & FRIMÄRKEN – NÅLMÄRKEN – UDDA ANTIKVITETER OCH DESIGN – REKLAM I FORM AV EMALJSKYLTAR SAMT NOSTALGISKA PAPPSKYLTAR – BURKAR MM.

Vi har knutit till oss en expertis som kompletterar vid behov en solid bedömning av ert gods.

Ägaren Roland Jarl har sitt säte på Hensbacka herrgård mitt i Bohuslän på en plats där de första bosättarna i Sverige kom redan för 12.000 år tillbaka och de efterlämnade verktyg och vapen. Idag är det en 1700-tals miljö som möter dig när du kommer hit.

Vi har en samlad erfarenhet då ägaren själv samlat på det mesta sedan barndom och drivit företaget sedan 1999 med en lång rad uppdrag både med filmrekvisita till storfilmer samt som skribent bla. i Samlarboken Archie Tonkin,

Vid en ren värdering så utgår det en kostnad men se det som en investering. Vill ni sälja och vi köper så tillkommer ingen kostnad alls. Vi har en samlad erfarenhet med anställda samt att vi har knutit vissa nyckelpersoner till vissa kategorier av objekt.

Vi själva har skyldigheter mot flera statliga verk. Polis – Skatteverket mfl att följa så vi följer de regler som finns och ändringar sker så vi håller oss medvetna om lagen vid köp och vidareförsäljning samt värdering.